Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Звезда у среду у Нишу против Радничког

rssBookmark and Share

25.09.2012. Autor : G.Vukašinović

Тренер фудбалера Црвене звезде Александар Јанковић рекао је данас да се радује утакмици шеснаестине финала Купа Србије против Радничког из Ниша, поготово што се на Чаиру очекују пуне трибине.

Звезда у среду у Нишу против Радничког

"Срећан сам што после дуже времена играмо у Нишу и очекујем прави фудбалски амбијент. Налазимо се у пакленом ритму играња мечва свака три дана, а обавезу више намеће чињеница да бранимо трофеј. Имали смо искуство са Радничким у првенству на Маракани, када смо после много проблема дошли до бодова. Силно смо мотивисани да тријумфујемо, јер после два гостовања у Новом Пазару и Кули у аветињском амбијенту, пред празним трибинама, сутра играмо у једном свечаном, пред правом фудбалском публиком", рекао је Јанковић.

Он је додао да ће здравствени билтен одредити састав тима.

"Максимовић и Јовановић имају мањих проблема са повредама и после данашњег тренинга ћемо знати да ли и у коликој мери могу да нам помогну. Са друге стране, радује нас повратак Димитријевића, као и Асамое и Бабаља, који су након одрађене "казне" поново у конкуренцији за тим. Све зависи од нас и наше игре, уз пуно поштовање Нишлија, играће онолико добро, колико им то ми дозволимо", поручио је Јанковић.

Утакмица између Радничког и Црвене звезде игра се сутра од 16 сати.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима