Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Блаце: Општинска управа функционише по ЕУ стандардима

rssBookmark and Share

Блаце 06.03.2018. Јужна Србија Инфо

Јуче је у Културном центру "Драинац" у Блацу одржана 22. Седница Скупштине општине Блаце. Седницом је председавао председник СО-е Милош Васиљевић. Седници су поред одборника присутвовали Председник општине Блаце Зоран Јозић, начелник ОУ Зоран Милутиновић као и представници медија.

Блаце: Општинска управа функционише по ЕУ стандардима

Председник oпштине Блаце Зоран Јозић истакао је да се ради о једној конструктивној седници где је релативно брзо одрађено све што је било на дневном реду. "Иако је било дискусија одборника са промашеним тачкама дневног реда, покушао сам да одговорим на све оно што је опозиција стављала као примедбу - рекао је председник Јозић."

Све тачке дневног реда су усвојене великом већином. Седница је протекла достојанствено и у најбољем реду а неке од бројних тачака дневног реда биле су усвајање извештаја о раду Општинске управе и избор два директора, Туристичке организације и Спортског центра. 

"Сматрам да смо још једном ефикасном седницом СО-е Блаце показали одговорност према грађанима општине Блаце. Чули смо један исцрпан извештај о раду Општинске управе Блаце која функционише по највишим европским стандардима и надам се да ће тако наставити и у будућности - истакао је председник СО-е Блаце Милош Васиљевић."

На овој седници, изабрани су Небојша Дујовић за директора Спортског центра и Виолета Поповић за директора Туристичке организације Блаце.

Коментара: 0


#   Блаце   ЕУ   локална самоуправа   Извештај о раду   Зоран Јозић   Виолета Поповић   Скупштина општине   Милош Васиљевић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима