Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Blace: Opštinska uprava funkcioniše po EU standardima

rssBookmark and Share

Blace 06.03.2018. Južna Srbija Info

Juče je u Kulturnom centru "Drainac" u Blacu održana 22. Sednica Skupštine opštine Blace. Sednicom je predsedavao predsednik SO-e Miloš Vasiljević. Sednici su pored odbornika prisutvovali Predsednik opštine Blace Zoran Jozić, načelnik OU Zoran Milutinović kao i predstavnici medija.

Blace: Opštinska uprava funkcioniše po EU standardima

Predsednik opštine Blace Zoran Jozić istakao je da se radi o jednoj konstruktivnoj sednici gde je relativno brzo odrađeno sve što je bilo na dnevnom redu. "Iako je bilo diskusija odbornika sa promašenim tačkama dnevnog reda, pokušao sam da odgovorim na sve ono što je opozicija stavljala kao primedbu - rekao je predsednik Jozić."

Sve tačke dnevnog reda su usvojene velikom većinom. Sednica je protekla dostojanstveno i u najboljem redu a neke od brojnih tačaka dnevnog reda bile su usvajanje izveštaja o radu Opštinske uprave i izbor dva direktora, Turističke organizacije i Sportskog centra. 

"Smatram da smo još jednom efikasnom sednicom SO-e Blace pokazali odgovornost prema građanima opštine Blace. Čuli smo jedan iscrpan izveštaj o radu Opštinske uprave Blace koja funkcioniše po najvišim evropskim standardima i nadam se da će tako nastaviti i u budućnosti - istakao je predsednik SO-e Blace Miloš Vasiljević."

Na ovoj sednici, izabrani su Nebojša Dujović za direktora Sportskog centra i Violeta Popović za direktora Turističke organizacije Blace.

Komentara: 0


#   Blace   EU   lokalna samouprava  Zoran Jozić   Skupština opštine  Miloš Vasiljević
@


 


[ Dodaj komentar ]