Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лопов честитао полицајцима на хапшењу

rssBookmark and Share

10.10.2015. Е.А., Ало

Радомир П. (57) из Лознице, који се сумњичи да је у Нишу 7. октобра обио четири стана и украо накит вредан око 100.000 динара, у лоповској “каријери”, дугој 35 година, починио је више од 200 тешких крађа широм Србије!

Фото: Дописник
Фото: Дописник

„Никад брже нисам ухапшен“, рекао Радомир инспекторимаФото: Дописник
Инспектори нишке полиције успели су да га идентификују и ухапсе за свега 24 часа од последњих провала у Нишу, због чега су од осумњиченог зарадили комплимент!

- Када су га инспектори пронашли у Великој Плани, рекао је: “Никад брже нисам ухапшен.” Он има више од 200 кривичних пријава за тешке крађе, због којих је и био у затвору, а “оперисао” је по целој Србији. Из затвора „Забела“, у Пожаревцу, изашао је у јулу 2015, после четири године иза решетака, и одмах наставио са старим “занатом” - каже извор “Ало!”.

Радомир П. сумњичи се да је 7. октобра у току преподнева у Нишу поломио цилиндре брава улазних врата на четири породична стана на Булевару Немањића, у Улици Уроша Предића и околним улицама и после преметачине из два стана украо златни и сребрни накит и нешто новца, док у два стана није нашао ништа.

- Из једног стана је узео златни и сребрни накит вредан 40.000 динара и 4.000 динара, а из другог злато вредно око 55.000 динара - каже наш саговорник Б. Ј.


#   хапшење   крађа   станови   лопов   накит   обијање   честитка   Р.П.   Лозница
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима