Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Наоружани хеклерима опљачкали продавнице у Лесковцу

rssBookmark and Share

Лесковац 12.10.2015. РТС, Бета

Двојица маскираних нападача са фантомкама на главама, наоружани хеклерима опљачкали су дневни пазар из четири малопродајна објекта лесковачке трговине "Орион".

Наоружани хеклерима опљачкали продавнице у Лесковцу

Оружана пљачка догодила се око 11 часова испред једног од објеката "Ориона" у Лесковцу, а нападачи су побегли после пљачке. Из полиције још нема званичних потврда овог догађаја.

Очевици су рекли Бети да се пљачка догодила док је шеф велепродаје Миодраг Стојковић чекао пазар из пете радње у аутомобилу, у коме се налазио новац из четири објекта.

"Стојковић је паркирао аутомобил испред објекта и чекао пазар из петог објекта. У том тренутку су се појавила два мушкарца од којх му је један уперио 'хеклер' у чело уз повик 'Не мрдај, страдаћеш', док је други ушао у аутомобил, покупио нешто у врећама и без речи су се удаљили", рекао је један од очевидаца.

Пљачку је посматрао радник пете продавнице, који је стајао са пазаром у рукама, удаљен око 20 метара од аутомобила.

Место напада обезбеђује полиција и очекује се долазак истражних органа. На лицу места је и власник ланца "Орион" Јован Станковић, који није желео да коментарише овај напад, већ је рекао да ово није први напад на његове објекте и да је једном чак и сам био мета пљачкаша.


#   Лесковац   полиција   пљачка   Јован Станковић   оружје     Миодраг Стојковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима