Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Naoružani heklerima opljačkali prodavnice u Leskovcu

rssBookmark and Share

Leskovac 12.10.2015. RTS, Beta

Dvojica maskiranih napadača sa fantomkama na glavama, naoružani heklerima opljačkali su dnevni pazar iz četiri maloprodajna objekta leskovačke trgovine "Orion".

Naoružani heklerima opljačkali prodavnice u Leskovcu

Oružana pljačka dogodila se oko 11 časova ispred jednog od objekata "Oriona" u Leskovcu, a napadači su pobegli posle pljačke. Iz policije još nema zvaničnih potvrda ovog događaja.

Očevici su rekli Beti da se pljačka dogodila dok je šef veleprodaje Miodrag Stojković čekao pazar iz pete radnje u automobilu, u kome se nalazio novac iz četiri objekta.

"Stojković je parkirao automobil ispred objekta i čekao pazar iz petog objekta. U tom trenutku su se pojavila dva muškarca od kojh mu je jedan uperio 'hekler' u čelo uz povik 'Ne mrdaj, stradaćeš', dok je drugi ušao u automobil, pokupio nešto u vrećama i bez reči su se udaljili", rekao je jedan od očevidaca.

Pljačku je posmatrao radnik pete prodavnice, koji je stajao sa pazarom u rukama, udaljen oko 20 metara od automobila.

Mesto napada obezbeđuje policija i očekuje se dolazak istražnih organa. Na licu mesta je i vlasnik lanca "Orion" Jovan Stanković, koji nije želeo da komentariše ovaj napad, već je rekao da ovo nije prvi napad na njegove objekte i da je jednom čak i sam bio meta pljačkaša.


#   Leskovac   policija   pljačka   Jovan Stanković   oružje     Miodrag Stojković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima