Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пензионерка “ваљала” дрогу

rssBookmark and Share

27.03.2015. Нишке вести, Jужна Србија Инфо

Полиција је у стану шездесетосмогодишње пензионерке пронашла око 900 грама хероина и ухапсила старицу, која је осумњичена да је паковала и продавала хероин.

Фото Нишке вести
Фото Нишке вести

Полиција је пресекла још један ланац трговине наркотицима и у две одвојене акције пронашла око 900 грама прашкасте супстанце за коју се сумња да је хероин.

Уз сагласност Вишег јавног тужиоца у Нишу ухапшена је М.С. (68) из Ниша, која се терети да је пакетирала и продавала хероин на подручју Ниша.

Претресом стана осумњичене полиција је пронашла 19 пакета хероина, укупне тежине око 891 грам, четири вагице за прецизно мерење и извесну количину марихуане, наводи полиција.

У другој акцији полиција је ухапсила З. М. (48) из Ниша, због сумње да је набављао и продавао хероин.

Претресом осумњиченог, полиција је пронашла око осам грама хероина, који је био спакован у два пакетића, истиче полиција у саопштењу.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова, након чега ће, уз кривичну пријаву, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, бити спроведени Вишем јавном тужилаштву у Нишу.


#   полиција   дрога   хероин   старица   продаја   ПУ Ниш   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима