Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Penzionerka “valjala” drogu

rssBookmark and Share

27.03.2015. Niške vesti, Južna Srbija Info

Policija je u stanu šezdesetosmogodišnje penzionerke pronašla oko 900 grama heroina i uhapsila staricu, koja je osumnjičena da je pakovala i prodavala heroin.

Foto Niške vesti
Foto Niške vesti

Policija je presekla još jedan lanac trgovine narkoticima i u dve odvojene akcije pronašla oko 900 grama praškaste supstance za koju se sumnja da je heroin.

Uz saglasnost Višeg javnog tužioca u Nišu uhapšena je M.S. (68) iz Niša, koja se tereti da je paketirala i prodavala heroin na području Niša.

Pretresom stana osumnjičene policija je pronašla 19 paketa heroina, ukupne težine oko 891 gram, četiri vagice za precizno merenje i izvesnu količinu marihuane, navodi policija.

U drugoj akciji policija je uhapsila Z. M. (48) iz Niša, zbog sumnje da je nabavljao i prodavao heroin.

Pretresom osumnjičenog, policija je pronašla oko osam grama heroina, koji je bio spakovan u dva paketića, ističe policija u saopštenju.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.


#   policija   droga   heroin   starica   prodaja   PU Niš   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima