Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Покосио девојчице, па лагао да није он возио

rssBookmark and Share

Прокупље 09.12.2014. Јужна Србија Инфо/Ало

Цане Селмановић (27) из Прокупља, чим је прегазио две девојчице на пешачком, сео је на место сувозача и покушао да обмане полицију.

Покосио девојчице, па лагао да није он возио

Из извора блиских полицији сазнајемо да је Селмановић, пре него што је у суботу око 20.30 покосио најбоље другарице на пешачком прелазу у Улици Ратка Павловића, већ имао две пријаве због управљања аутомобилом без возачке дозволе, али због тога још није осуђен.

Сазнајемо такође и да је Селмановић, пошто је ударио девојчице, сео на место сувозача, свестан да нема положен возачки испит, и полицији рекао да није он возио, већ неко коме је хтео да прода аутомобил, а да је након несреће возач побегао. Међутим, сведоци који су се задесили на лицу места брзо су оповргли такву причу јер је Селмановић био сам у аутомобилу, па је ухапшен на лицу места и одређено му је полицијско задржавање до 48 сати.

Јуче је на предлог тужилаштва Селмановићу одређен притвор до 30 дана. Тужилаштво га терети за тешко дело против безбедности саобраћаја за које је запрећена казна до осам година затвора. Селмановић нема возачку дозволу, а приликом полицијске идентификације утврђено је да има више лажних пријава боравишта.

Цане Селмановић се после вишегодишњег боравка у иностранству пре неколико месеци вратио у земљу. Сазнајемо и да је пре одласка у иностранство био познат полицији, која је против њега подносила више пријава, углавном због крађа и насилничког понашања.

Девојчице се опорављају

Мина А. (15) из Прокупља, која је у суботу задобила прелом лобање и повреде мозга у удесу у том граду, опоравља се на интензивној нези Клинике за неурохирургију у Нишу. Минина мајка Соња А. рекла је за “Блиц“ да је њена ћерка боље и да су неурохирурзи одлучили да је не оперишу.

Њена најбоља другарица Ивана Богдановић (15), која је са Мином повређена у том удесу, оперисана је на Дечјој клиници.

- Ивана је боље, одлично је поднела операцију обе кости потколенице - рекла је Далиборка Смиљковић, Иванина мајка. В. Т.


#   Прокупље   саобраћајна незгода   девојчице   Ивана Богдановић   Цане Селмановић   возачке дозволе
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима