Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Прасе одгризло жени прст и уво

rssBookmark and Share

Сврљиг 24.10.2014. Танјуг

Сврљижанка Ранка Ћирић (91) којој је прасе одгризло прст и уво примила је сву потребну клиничку помоћ у Ургентном центру у Нишу, у стабилном је стању, и враћена је у Сврљиг на кућно лечење.

Прасе одгризло жени прст и уво

"У том месту постоји Дом здравља који може да испрати њен опоравак" рекао је Танјугу доктор Зоран Радовановић директор Клиничцког центра у Нишу.

Доктор Радовановић је објаснио да је Ранка примљена у Ургентни центар са озбиљним повредама пошто ју је ујело прасе - одгризен јој је палац десне руке и цела лева ушна шкољка.

Повређена старица била је у несвесном стању па је читав случај пријављен полицији због сумње да је реч о тешким условима живота и да је Ранка можда живела у свињцу.

"Истрага је утврдила да су првобитне сумње биле нетачне и да се несрећа догодила тако што је прасе ушло кроз отворена врата собе у којој је повређена Ранка спавала", рекао је доктор Радовановић. Према његовим речима повређена Ранка је у стабилном стању.

 


#   Дом здравља   Сврљиг   Зоран Радовановић   Ургентни центар Ниш   Ранка Ћирић   прасе   Ургентни центар   Отворена врата
@tigerzoki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима