Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Почела обнова зграде Црвеног крста

rssBookmark and Share

Београд 23.11.2011. Аutor : L.Mitrović |

За поправку крова и поткровља општинског Црвеног крста, где су смештени и Центар за социјални рад, представништво акумулације "Селова", и представништво Комесаријата за избеглице, град Београд је издвојио 2,5 милиона динара ,радови на реконструкцији зграде након три године су почели.

Почела обнова зграде Црвеног крста

-Дуго смо чекали али су радови на реконструкцији зграде ових дана ипак почели.Општина Куршумлија је сиромашна општина и није могла да нам помогне у реконструкцији , Изјавио је Миломир Николић секретар Црвеног крста у Куршумлији.

Весне Јаковљевић, председница Општине Куршумлија,изразила је захвалност граду Београду и градоначелнику Драгану Ђиласу јер како каже ''овим гестом Београд је показао да има разумевања за недовољно развијена подручја, која су сиромашна и не могу из својих каса да одвоје новац за многе пројекте у општини''.

За време снажног невремена које је крајем Јула 2008 године захватило Кушрумлију гром је ударио у зграду Црвеног крста и запалио је. Од удара грома, захваћене су електроинсталације па се пожар брзо проширио на кровну конструкцију, а затим и на целу зграду.


#   Београд   Куршумлија   Миломир Николић   зграде   општина Куршумлија   електроинсталације
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима