Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Počela obnova zgrade Crvenog krsta

rssBookmark and Share

Beograd 23.11.2011. Autor : L.Mitrović |

Za popravku krova i potkrovlja opštinskog Crvenog krsta, gde su smešteni i Centar za socijalni rad, predstavništvo akumulacije "Selova", i predstavništvo Komesarijata za izbeglice, grad Beograd je izdvojio 2,5 miliona dinara ,radovi na rekonstrukciji zgrade nakon tri godine su počeli.

Počela obnova zgrade Crvenog krsta

-Dugo smo čekali ali su radovi na rekonstrukciji zgrade ovih dana ipak počeli.Opština Kuršumlija je siromašna opština i nije mogla da nam pomogne u rekonstrukciji , Izjavio je Milomir Nikolić sekretar Crvenog krsta u Kuršumliji.

Vesne Jakovljević, predsednica Opštine Kuršumlija,izrazila je zahvalnost gradu Beogradu i gradonačelniku Draganu Đilasu jer kako kaže ''ovim gestom Beograd je pokazao da ima razumevanja za nedovoljno razvijena područja, koja su siromašna i ne mogu iz svojih kasa da odvoje novac za mnoge projekte u opštini''.

Za vreme snažnog nevremena koje je krajem Jula 2008 godine zahvatilo Kušrumliju grom je udario u zgradu Crvenog krsta i zapalio je. Od udara groma, zahvaćene su elektroinstalacije pa se požar brzo proširio na krovnu konstrukciju, a zatim i na celu zgradu.


#   Beograd   Kuršumlija   Milomir Nikolić   zgrade   opština Kuršumlija   elektroinstalacije
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima