Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшени чланови СНС у Нишу

rssBookmark and Share

Црвени Крст градска општина 25.07.2013. Autor: Ag.

Потпредседник нишког одбора СНС, доскорашња председница нишке Општине Црвени Крст и још две особе, ухапшене због злоупотребе положаја.

Ухапшени чланови СНС у Нишу

Бивша председника општине Црвени Крст Лелица Костић (55) (на слици) ухапшена је због сумње да је злоупотребила службени положај и оштетила буџет те локалне самоуправе за око 3,5 милиона динара, а Милош Милованчевић (35) актуелни потпредседник градског одбора СНС у Нишу због сумње да је подстрекивао на ово кривично дело.

Под сумњом да су помогле у извршењу злоупотребе службеног положаја, приведене су и задржане и Тања М.(42) и Милена В.(55), власнице двеју приватних агенција.

Лелица Костић била је председник Општине Црвени крст од септембра 2009. године до прошле године као кадар Српске радикалне странке, када је након промене власти прешла у СНС чији је одборник у Скупштини општине.

Градски одбор Српске напредне странке у Нишу оценио је данас, поводом хапшења потпредседника тог одбора Милоша Милованчевића, да у борби против криминала и корупције неће бити заштићених.

У саопштењу које је потписао нишки градоначелник Зоран Перишић, који је и председник градског одбора СНС, наводи се да се напредњаци у Нишу у потпуности заузимају за борбу против корупције и криминала у свим сегментима друштва.

"Данашња акција државних органа у потпуности потврђује чињеницу коју је председник СНС Александар Вучић понављао претходних месеци, а то је да је борба против криминала и корупције неселективна и да у њој неће бити заштићених", наводи се у саопштењу Градског одбора СНС.


#   СНС   Александар Вучић   Зоран Перишић   Лелица Костић   Црвени Крст градска општина   Милош Милованчевић   председник општине   Градски одбор   кривично дело
@sns_srbija @avucic @ProfdrPerisic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима