Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вредни поклони за децу из хранитељских породица

rssBookmark and Share

Медијана градска општина 18.12.2017. Јужна Србија Инфо

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић и чланице Комисије за младе и пронаталитетну политику посетили су данас Центар за породични смештај и усвојење и четрнаесторо деце узрста од 13 до 26 година обрадовали таблет рачунарима.

Вредни поклони за децу из хранитељских породица

Најмлађе дете смештено у хранитељску породицу са територије Градске општине Медијана добило је Пертини играчке.

-Данашњом посетом и поделом поклона Градска општина Медијана жели да посвети посебну пажњу деци која одрастају у хранитељским породицама и улепша им предстојеће празнике, рекао је председник Градске општине Медијана Небојша Коцић и посебно, од срца, захвалио хранитељима на љубави коју пружају деци о којој брину.

Поклони су купљени средствима Фонда „Хранитељство по мери детета“ у који се, поред осталих, сливају и средства прикупљена од пара којима функционери и запослени у Градске општине Медијана плаћају кафу, чајеве и сокове.

До Нове Године биће организоване две велике журке за децу у хранитељским породицама са територије Градске општине Медијана, једна рођенданска и једна новогодишња.


#   Медијана градска општина   хранитељске породице   Центар за породични смештај и усвајање   градске општине   Градска општина   Небојша Коцић   таблет рачунари
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима