Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

БОКИ 13 : Иван Ивановић маструбира уз моје фотографије

rssBookmark and Share

Прокупље 10.01.2011. Autor: Stefan Radović Foto by: Dejan Milićević

Македонски шоумен Бојан Јовановски спрема се за премијеру свог новог шоу програма Арена Б13, који од петка почиње да се емитује на “Пинку”, а пре премијере Боки је искористио прилику да се путем Фацебоока обрати Катарини Живковић и њеном наводоном дечу Браниславу Јовановићу који Бокија стално прозивају по новинама.

БОКИ 13 :  Иван Ивановић маструбира уз моје фотографије

Судећи према ономе што је Боки написао на свом профилу, највише разлога за страх да ће бити помињани у његовој емисији имају победница “Фарме” Катарина Живковић, њен дечко Бане Јанковић али и водитељ Иван Ивановић.

-Планирам да у госте зовем интересантне фаце, људе који имају шта да кажу...Сигурно нећу звати оног малог кудравог жигола са “Фарме” и његову сељанчицу са јужне пруге, што не може да убоде три падежа. Ја сам Македонац, па боље говорим српски од Фејк Кате. Девојка је глупа ко ексер, а сад се још разгоропадила, умислила да је народ воли.Страшно.Баш ме занима колико је матор тај спонзор што је спуцао толике паре за њене гласове, кад њу и даље мора да задовољава она пудлица од Банета, инстант ''фармер'' за све намене. Значи, спонзор плаћа Катарини, а ова Банету, јер овај, какав је, наскочио би и на жирафу. Каћа му је још и добра прилика, јер капирам да у правом животу наскаче углавном на бабе кад приме пензију. Оно као ''последњи секс пре него што крену богу на истину'' - Казао је у свом духу Боки 13.

-Неизбежно морам да се захвалим Ивану Ивановићу због тога што ме рекламира целе године у својој емисији а овај текст на жалост нема еротски карактер па ће као и свако вече ући на мој профил и мастурбирати само уз моје фотографије (можеш ти то Иване-навикао си),Каже између осталог Боки 13 као и увек ''Без длаке на језику'',додајући притом да Иван Ивановић пун комплекса у етар просипа приче 'Које на жалост не може његов мозак да смисли,већ мозак 10-так сценариста''.


#   Прокупље   Катарина Живковић   Иван Ивановић   фотографије
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима