Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

МЛАДЕН: Нисам преварио Анабелу са њеним фризером

rssBookmark and Share

23.01.2011. Autor: Bojana.A

Након гостовања у емисији Ами Г схоw, певачица Анабела изазвала је пометњу на домаћој естради, спомињући свог фризера и Младена Радуловића у геј конотацији.

МЛАДЕН:  Нисам преварио Анабелу са њеним фризером

Анабела је код Огњена изјавилака како је морала:

"Отпусти своју фризерку, овај фризера, јер се заљубила, заправо заљубио у мог бившег дечка и да му је боље да ћути", да она не би проговорила.

Анабелин дугогодишњи фризер је Бојан Репаја, за кога се зна да је био прилично близак са Анабелиним сада већ бившим дечком Младеном Радуловићем.

Поводом овога могло би се рећи напокон огласио се и Млден Радуловић који тврди да није преварио Анабелу са њеним флизером Бојаном Репајом и д он неможе да зна ко је све заљубљен у њега.

''Не могу да бирам ко це да буде заљубљен у мене,ја могу да бирам и знам у кога сам ја заљубљен'' Каже Младен који је искористио прилику да поздрави и Дјолета-Дјоганија који тврди да је Анабелин и Младенов раскид ''Маркетиншки трик'
 

''Ђолету би било боље да сачува мало пара  да исплати мене за тужбу за једно два-три месеца када га будем добио'' Поручио је кратко али јасно господин Радуловић.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима