Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

MLADEN: Nisam prevario Anabelu sa njenim frizerom

rssBookmark and Share

23.01.2011. Autor: Bojana.A

Nakon gostovanja u emisiji Ami G show, pevačica Anabela izazvala je pometnju na domaćoj estradi, spominjući svog frizera i Mladena Radulovića u gej konotaciji.

MLADEN:  Nisam prevario Anabelu sa njenim frizerom

Anabela je kod Ognjena izjavilaka kako je morala:

"Otpusti svoju frizerku, ovaj frizera, jer se zaljubila, zapravo zaljubio u mog bivšeg dečka i da mu je bolje da ćuti", da ona ne bi progovorila.

Anabelin dugogodišnji frizer je Bojan Repaja, za koga se zna da je bio prilično blizak sa Anabelinim sada već bivšim dečkom Mladenom Radulovićem.

Povodom ovoga moglo bi se reći napokon oglasio se i Mlden Radulović koji tvrdi da nije prevario Anabelu sa njenim flizerom Bojanom Repajom i d on nemože da zna ko je sve zaljubljen u njega.

''Ne mogu da biram ko ce da bude zaljubljen u mene,ja mogu da biram i znam u koga sam ja zaljubljen'' Kaže Mladen koji je iskoristio priliku da pozdravi i Djoleta-Djoganija koji tvrdi da je Anabelin i Mladenov raskid ''Marketinški trik'
 

''Đoletu bi bilo bolje da sačuva malo para  da isplati mene za tužbu za jedno dva-tri meseca kada ga budem dobio'' Poručio je kratko ali jasno gospodin Radulović.


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima