Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пијана Ана Николић ноћ провела у затвору

rssBookmark and Share

11.11.2010. Autor: Stefan Radović

Певачица Ана Николић приведена је у полицијску станицу на трежњење јер је имала у себи преко два промила алкохола,сазнаје наш портал.

Пијана Ана Николић ноћ провела у затвору



Приликом контроле исправа и њеног стања, Николићева је вређала полицајце. Након тога је приведена у полицијску станицу у Раковици на трежњење и ту је провела целу ноћ сазнаје наш портал .


Како сазњемо по повратку из ноћног провода Ану је зауставила полиција. Како певачица тврди, она је седела на сувозачевом месту, док је возилом управљао њен рођени брат Марко. Са полицајцима је започета расправа која се убрзо претворила у свађу, али и вређање. Због настале ситуације обоје су заједно са пријатељима који су се у том тренутку нашли у возилу, приведени у полицијску станицу где су преноћили.

-После снимања спота смо желели да прославимо успех. Било нас је двадесетак и сви смо мало попил. Мој брат Марко је возио ауто, док сам ја седела на сувозачевом месту. Зауставила нас је полиција, и Марко је почео да се свађа са њима, а ја сам само желела да заштитим брата па сам се и ја посвађала са полицајцима. Приведена сам због напада на полицајце, а Марко због напада и вожње у пијаном стању. Марко, ја и још неколико наших пријатеља смо провели ноћ у полицији. Ма, није се десило ништа страшно, па сви смо живи људи - Изјавила ј Ана Николић након што је пуштена на слбоду.


Иначе,Ово није први пут да је Ана Николић имала проблема са полицијом. Пре четири године, Ани су писали казну због вожње у пијаном стању. Она се заједно са мајком, у глуво доба ноћи, враћала из једног попуалрног Београдског клуба и тада су настали проблеми.


За ове четири године, неколико пута су се појавили трачеви да је Ана правила скандале у алкохолисаном стању. Певачица је, наводно, пошле године ушетала у луксузни соларијум на Дедињу видно пијана, и угоститељи су је замолили да напусти објекат под изговором да у том тренутку не могу да јој пруже услугу коју је захтевала.

Ана је током једног вечерњег изласка како незванично сазнајемо девојку која се мотала око њеног дечка поливала шампањцем и гађала чашом.


#   Ана Николић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима