Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pijana Ana Nikolić noć provela u zatvoru

rssBookmark and Share

11.11.2010. Autor: Stefan Radović

Pevačica Ana Nikolić privedena je u policijsku stanicu na trežnjenje jer je imala u sebi preko dva promila alkohola,saznaje naš portal.

Pijana Ana Nikolić noć provela u zatvoru



Prilikom kontrole isprava i njenog stanja, Nikolićeva je vređala policajce. Nakon toga je privedena u policijsku stanicu u Rakovici na trežnjenje i tu je provela celu noć saznaje naš portal .


Kako saznjemo po povratku iz noćnog provoda Anu je zaustavila policija. Kako pevačica tvrdi, ona je sedela na suvozačevom mestu, dok je vozilom upravljao njen rođeni brat Marko. Sa policajcima je započeta rasprava koja se ubrzo pretvorila u svađu, ali i vređanje. Zbog nastale situacije oboje su zajedno sa prijateljima koji su se u tom trenutku našli u vozilu, privedeni u policijsku stanicu gde su prenoćili.

-Posle snimanja spota smo želeli da proslavimo uspeh. Bilo nas je dvadesetak i svi smo malo popil. Moj brat Marko je vozio auto, dok sam ja sedela na suvozačevom mestu. Zaustavila nas je policija, i Marko je počeo da se svađa sa njima, a ja sam samo želela da zaštitim brata pa sam se i ja posvađala sa policajcima. Privedena sam zbog napada na policajce, a Marko zbog napada i vožnje u pijanom stanju. Marko, ja i još nekoliko naših prijatelja smo proveli noć u policiji. Ma, nije se desilo ništa strašno, pa svi smo živi ljudi - Izjavila j Ana Nikolić nakon što je puštena na slbodu.


Inače,Ovo nije prvi put da je Ana Nikolić imala problema sa policijom. Pre četiri godine, Ani su pisali kaznu zbog vožnje u pijanom stanju. Ona se zajedno sa majkom, u gluvo doba noći, vraćala iz jednog popualrnog Beogradskog kluba i tada su nastali problemi.


Za ove četiri godine, nekoliko puta su se pojavili tračevi da je Ana pravila skandale u alkoholisanom stanju. Pevačica je, navodno, pošle godine ušetala u luksuzni solarijum na Dedinju vidno pijana, i ugostitelji su je zamolili da napusti objekat pod izgovorom da u tom trenutku ne mogu da joj pruže uslugu koju je zahtevala.

Ana je tokom jednog večernjeg izlaska kako nezvanično saznajemo devojku koja se motala oko njenog dečka polivala šampanjcem i gađala čašom.


#   Ana Nikolić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima