Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Аква-парк на чекању: Још једна предизборна нишка прича?

rssBookmark and Share

Нишка Бања 31.05.2016. Јужна Србија Инфо

Након неизвесности око идентитета инвеститора изградње аква - парка у Нишкој Бањи и коначно објављивања у јавности да је потписан меморандум о разумевању, данас нам стижу другачије вести из Улциња.
Аква-парк мора да чека... Не дирајте ме, поручује инвеститор?

Фото: nedeljnikistine.rs
Фото: nedeljnikistine.rs

Заменик градоначелника Ниша, Љубивоје Славковћ, изјавио је данас да, "Изградња аква парка у Нишу тренутно је у застоју, јер инвеститор из Улциња тренутно отвара аква парк у Будви и замолио нас је да га у наредних месец, два не дирамо, тамо отвара велику инвестицију" и додао, да ће ова инвестиција реализовати у Нишу, али је да парк у Будви знатно већи, а инвеститор је уложио десетине милиона евра, и савим је јасно да човек има притисак локалне самоуправе да све све заврши на време. Верујем да ће овај аква парк бити изграђен у Нишу и због гаранција које је инвеститор добио од Владе Србије", завршио је Славковић, покашавајући да оправда новонасталу ситуацију.

Да подсетимо, 21. април, 2016...

Градоначелник Перишић, објавио је данас име инвеститора за иградњу аква - парка на старој локацији, Лозни калем у Нишкој Бањи.
Рок за изградњу три године.

макета архива

Аква-парк ће градити инвенститор "Aqaterra solutions doo" коју заступа, Сахрет Хајдарпашић.

Данас је у Градској кући, потписан меморандум о разумевању са инвеститором, који је у обавези да прибави банкарске гаранције и уложи девет милона евра, док град даје земљиште бесплатно.

Коментара: 0


#   Нишка Бања   аква-парк   Љубивоје Славковић   Зоран Перишић   Лозни калем   Сахет Хајдерпашић   Улцињ аква парк и ентертајмент
@ProfdrPerisic @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима