Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Менаџер програма Европски Прогрес посетио Блаце, предузеће "Ivko knits" добило вредну опрему

rssBookmark and Share

Блаце 17.02.2017. Јужна Србија Инфо

Менаџер програма Европски Прогрес Грем Тиндал, у уторак 14. фебруара посетио је Блаце, где се састао са председником општине Зораном Јозићем, а разговарали су о реализованим пројектима које финансира ЕУ и Влада Швајцарске, али и у вези свеукупне успешне сарадње општине Блаце са програмом Европски Прогрес.

Менаџер програма Европски Прогрес посетио Блаце, предузеће "Ivko knits" добило вредну опрему

Према протоколу боравка менаџера Европског Прогреса у Блацу, он је обишао и предузеће „Ivko knits“ из Блаца које је добило подршку Европског Прогреса у оквиру подршке малим и микро предузећима са југоистока и југозапада Србије. Наиме, предузеће „Ivko knits“ је добило нову опрему за шивење у вредности од 15.000 еура.

„Грем Тиндал је том приликом рекао да обзиром на то да су Европска унија и Влада Швајцарске најавиле наставак подршке локалном економском развоју у Србији, прилика је да се настави успешна сарадња како са представницима општине Блаце, тако и са приватним и цивилним сектором.

Европска унија и Влада Швајцарске су пружиле подршку малом бизнису у нашим програмским општинама јер је тај сектор кључан за економски раст и повећање запослености. Подржали смо добре идеје и помогли предузећа која већ послују и која имају потенцијал за даљи раст.“ – рекао је Грем Тиндал.

Предузеће „Ivko knits“ у оквиру друштвено одговорног пословања у локалној заједници уручило је вредне донације Основној школи „Стојан Новаковић“, Дому здравља, Дому за смештај одраслих лица ометених у менталном развоју у Трбуњу као и кошаркашком клубу „Јастребац“ Блаце.

Коментара: 0


#   Блаце   Швајцарска   донација   Зоран Јозић   Европски Прогрес
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима