Јужна Србија Инфо

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 5145  |  Приказано: 21 - 30

По 20 хиљада динара за ниско стручно ангажоване по пројекту „Јавним радовима до чистих јавних површина“ у ГО Медијана

Јужна Србија Инфо 19.06.2018
20 хиљада привремене комуналце

Градска општина Медијана и НСЗЗ реализују заједнички пројекат под називом „Јавним радовима до чистих јавних површина“. Овим пројектом радно је ангажовано 10 лица са основном школом. Пројекат траје четири месеца, а месечна плата радно ангажованих лица износи 20.000 динара са накнадом за превоз,

опширније

Коментара: 0

У Брзом Броду крај Ниша, одржан "Први Медијана фестивал дронова"

Јужна Србија Инфо 18.06.2018
Фестивал дронова

На теренима у Брзом Броду током викенда одржан је Први Медијана фестивал дронова. Манифестација ове врсте први пут је организована у Нишу, а званично први пут и у Србији.

опширније

Коментара: 0

Рад Дома здравља у Нишу под лупом

Белами портал, Јужна Србија Инфо 15.06.2018
Рад Дома здравља под лупом

На седници Градског већа, усвојени су и известаји о прошлогодишњем пословању здравствених установа, у чијем финансирању учествује и град Ниш. Усвојени су и њихови планови рада за ову годину.

опширније

Коментара: 0

У посети нишкој школи "14 Октобар"

Јужна Србија Инфо 15.06.2018
Посета школи

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић и већница Тијана Ђорђевић Илић обишли су Школу за основно и средње образовање 14. Октобар у Нишу, а повод за посету била је приредба коју су ученици припремили за обележавање завршетка школске године, као и концерт који је, истим поводом, организован у сарадњи са Удружењем Драгана Родић.

опширније

Коментара: 0

Службена путовања и едукација од скоро 2 милиона динара, директор Дома здравља у Нишу демантује?!

З.С. Јужна Србија Инфо 13.06.2018
Службена путовања и едукација?

Према документацији која је достављена првим људима градских структура и надлежним органима, а у коју је редакција Јужне Србије Инфо имала увид, за службена путовања и едукацију запослених у Дому здравља у Нишу и директора др Милорада Јеркана са сарадницима је издвојено 1.915.000 динара, током 2017. године.

опширније

Коментара: 0

Михајловићева: Посао Владе Србије је да спаја нашу земљу са Европом и регионом, следеће године изградња ауто-пута Ниш-Мердаре-Приштина

Јужна Србија Инфо 13.06.2018
Ауто-пут до Приштине

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, обишла је синоћ заједно са директорима „Коридора“ и „Путева Србије“, Зораном Бабићем и Зораном Дробњаком, начелником Пчињског округа и председницима општина Владичин Хан и Врањска Бања радове на изградњи ауто-пута на Коридору 10 кроз Грделичку клисуру, на деоници Царичина долина-Владичин Хан.

опширније

Коментара: 0

Од ГО Медијана и "Житопека" колица за нишке тројке

Јужна Србија Инфо 07.06.2018
Колица за нишке тројке

Градска општина Медијана и Житопек уручили донацију - колица за бебе Нишлијки Милици Милошевић из Ниша, мами тројице дечака – Јована, Вука и Огњена.

опширније

Коментара: 0

Завршене "Медијанине игре без граница"

Јужна Србија Инфо 06.06.2018
Победила екипа „Радоја Домановића

Ученици Основне школе „Радоје Домановић“ победници су првих „Игара без граница“ у организацији Градске општине Медијана и учешће десет основних школа са подручја ове општине, одржаних од 4. до 6. јуна у Парку Светог Саве.

опширније

Коментара: 0

Гости из иностранства у посети музеју и спомен соби Копнене војске у Нишу

Јужна Србија Инфо 04.06.2018
Посета спомен соби Копнене војске

У оквиру обележавања славе Града Ниша, Свети Цар Константина и Царица Јелена за госте из иностранства, представнике града побратима Сереса из Грчке, руског Курска, Аустрије и Турске организована је посета музеју и спомен соби Копнене војске у згради команде КОВ Војске Србије у Нишу.

опширније

Коментара: 0

Почеле прве „Игре без граница“ у организацији ГО Медијана

Јужна Србија Инфо 04.06.2018
„Ратко“ и „Вожд“ победници првог полуфинала

Прве „Игре без граница“ у организацији Градске општине Медијана и учешће десет основних школа са подручја ове општине почеле су у Парку Светог Саве. Победници првог полуфинала су основне школе „Ратко Вукићевић“ и „Вожд Карађорђе“.

опширније

Коментара: 0

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 5145  |  Приказано: 21 - 30