Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Успешна годинa за прокупачки Дом ученика

rssBookmark and Share

Прокупље 22.12.2017. Јужна Србија Инфо

Прокупачки Дом ученика средњих школа организовао је новогодишњи пријем за родитеље корисника, директоре и професоре основних и средњих школа и многобројне сараднике ове установе.

Успешна годинa за прокупачки Дом ученика

Све наше активности  усмерили смо на подизање квалитета боравка и рада наших ђака, средњошколаца, корисника наше установе.  Добри услови боравка утицали су на то да они постигну  изузетно добре резултате у школи и ваннаставним активностима, изјавила је директорка  Дома  Јелена  Вуковић  нагласивши  да су деца током године завидне резултате  постизала и на многим републичким такмичењима у знању и вештинама.

На Регионалној домијади  прокупачки средњошколци су  у одбојци  заузели  прво место, а били су  најбољи и у драмском приказу, шаху, мозаику, глуми и извођењу модерних песама.

На Републичкој домијади у Новом Саду признања су добили одбојкаши и глумци за најбољи драмски текст.

- Дом  је  широм отворио врата  свим грађанима Прокупља кроз разна предавања, трибине, презентације, радионице и културне манифестације. Сарадња са средњим школама, установама културе и локалном самоуправом била је на завидном нивоу, рекла је Јелена Вуковић истакавши да су овај репрезентативни прокупачки објекат посетили и представници Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Владе Норвешке као и представници „Телекома“  великог  донатора ове установе.

Према њеним речима и у 2018.години радиће се и даље на подизању стандарда корисника, а Дом ће бити и домаћин Регионалне домијаде која ће се одржати у марту.

-Ученици , корисници Дома и њихови  васпитачи и професори припремили су садржајан драмски и музички програм под називом “Шарено вече“  који је одушевио све присутне.

Коментара: 0


#   Прокупље   Нова година   Дом ученика   Дом ученика Прокупље
@


 


[ Додај коментар ]