Južna Srbija Info

Festival karijere „Tvoja šansa“

rssBookmark and Share

Niš 25.05.2018. Južna Srbija Info

U sredu 30. maja u Oficirskom domu biće održan festival karijere „Tvoja šansa“, koji organizuje Kancelarija za mlade Grada Niša, uz podršku projekta nemačke razvojne saradnje Podsticanje zapošljavanja mladih.

Festival karijere „Tvoja šansa“

Otvaranje festivala je zakazano za 9.30 kada će se posetiocima festivala obratiti gradonačelnik Grada Niša, Darko Bulatović, kao i organizatori festivala.

Festival karijere predstavlja interaktivni događaj u okviru koga će učesnici imati priliku da učestvuju na radionicama i panel diskusijama, kao i da se upoznaju sa partnerima na projektu – insitucijama i organizacijama koje se bave mladima i zapošljavanjem, odnosno samozapošljavanjem. U direktnoj komunikaciji sa partnerima i organizatorima, posetioci će moći da saznaju koje su njihove aktivnosti u Nišu, kako se u njih mogu uključiti, postoje li neki benefiti, kao i kakvo je njihovo iskustvo i izazovi sa kojima se susreću. Partneri će se predstaviti u okviru štandova koji će se nalaziti u velikoj sali, panel diskusije će biti održane u galeriji, dok će se radionice održati u maloj sali Oficirskog doma.

 

Komentara: 0


#   Niš   Kancelarija za mlade  Festival karijere-Tvoja šanasa
@


 


[ Dodaj komentar ]