Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radno vreme tokom novogodišnjih praznika

rssBookmark and Share

Ćele kula 30.12.2017. Belami portal, Južna Srbija Info

Za vreme novogodišnjih i božićnih praznika javne gradske službe u Nišu radiće po izmenjenom režimu. Gradska Toplana će za doček nove godine grejati celu noć, a 1. januara do ponoći, dok će servis ovog preduzeća biti dostupan građanima kao i uobičajeno.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Na svim linijama javnog prevoza u Nišu, 1. i 2. januara primenjivaće se nedeljni red vožnje.Prodaja mesečnih i polumesečnih karata ovih dana vršiće se na prodajnom mestu u poslovnom centru’’Ambasador’’ u periodu od 8-16 sati, a prve kupce očekuju prigodni pokloni. U periodu zimskog raspusta 3.,4.,5., i 8. januara primenjivaće se letnji red vožnje na svim linijama. U nedelju 31. decembra nakon 20 sati sukcesivno će se isključivati autobusi na svim linijama javnog prevoza.

„Parking servis“ za vreme novogodišnjih praznika, u ponedeljak 1. i utorak 2. januara se neće naplaćivati . U ovom periodu neće raditi ni Korisnički servis na adresi Orlovića Pavla 24. Od srede, 03. januara parking servis radiće po uobičajenom radnom vremenu.

I Javno komunalno preduzeće Mediana će za praznike imati izmenjeno radno vreme. Prvi januar je neradni dan, pa će korisnicima koji su po rasporedu predviđeni za taj dan usluga sakupljanja otpada biti izvršena u nedelju, 31 decembra. Ostalim danima usluge će se vršiti po predviđenom resporedu.

Prvog i drugo januara u Domu zdravlja u Nišu dežuraća Službe za zdravstvenu zaštitu odraslih i za zaštitu dece u periodu od 07-20sati. U istom periodu dežuraće i Infuzioni punkt u Zdravstvenoj stanici “Čair”. Služba za laboratorijsku dijagnostiku ovih dana dežuraće u periodu od 07-14 časova. Prva dva dana u 2018godini dežuraće i Polivalentna patronažna služba i Služba za stomatološku zdravstvenu zaštitu u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć. Služba za kućno lečenje dežuraće na Punktu u Rajićevoj ulici od 07:30-14:30 sati.

U ponedeljak 01. januara dežurna je apoteka’’ Ćele Kula’’, dok će apoteka ’’Čegar’’ raditi od 08-15 sati.

Komentara: 0


#   Dom zdravlja   Nova godina   Parking servis   Ćele kula   dežurstvo   Apoteka Niš   radno vreme   neradni dan   red vožnje   JP Pošta Srbije
@


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}