Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Olimpijske seoske igre Srbije u Kuršumliji

rssBookmark and Share

Kuršumlija 16.09.2017. Južna Srbija Info

U ponedeljak, 18. septembra 2017. godine, sa početkom u 12 časova na terenima kod Sportske hale u Kuršumliji održaće se Olimpijske seoske igre.

Olimpijske seoske igre Srbije u Kuršumliji

Takmičenje se realizuje u okviru programa „MLADI SU ZAKON“ – Ministarstvo omladine i sporta u saradnji sa Savezom za rekreativni sport Srbije, Turističkom organizacijomKuršumlija i Sportsko poslovnim centarom Kuršumlija.

Omladinski volonterski projekat "Danju sport a noću muzika" sprovodi Neformalna grupa Omladinski puk uz podršku Resurs centra „Proaktiv-Niš“.

Takmičenje se organizuje u sledećim sportskim disciplinama:

Odbojka na pesku 2 na 2 (m – ž)
Basket 3 na 3 (m – ž)
Narodni višeboj (m – ž)
Nadvlačenje konopca (m)
Pobednici u svim disciplinama stiču pravo učešća na finalnom takmičenju koje se održava 23. septembra u Aranđelovcu. Za tri prvoplasirane ekipe obezbeđeni su pehari, medalje i nagrade.

Prijava za učešće na Igrama je besplatna, a možete je obaviti:
u Turističkoj organizaciji Kuršumlije, na telefone: 027 380 963 i 063 75 75 506 ili na dan takmičenja, najkasnije do 18. septembra u 11 časova.

Napomena: Jedan takmičar može nastupiti u više disciplina ukoliko je na spisku tih disciplina i ukoliko se može uklopiti u program takmičenja.


#   Kuršumlija   sport   selo   Proaktiv   Savez za rekreativni sport   3 na 3   Mladi su zakon   Olimpijske seoske igre
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima