Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički izgubio od Spartaka

rssBookmark and Share

14.05.2018. FK Radnički

Radnički je izgubio u Subotici od Spartaka sa 2:0, a domaćin je slavio golovima Nikolića iz penala.

Radnički izgubio od Spartaka

U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali je viđen borben i dinamičan meč, u kojem je više od igre imao niški tim, ali su najbolju priliku za gol imali Subotičani.

Radnički je krenuo odvažno i zapretio već u prvom minutu. Babić je prošao po desnoj strani, poslao odličan centaršut za Pavkova, koji je zakasnio za delić sekunde da loptu glavom smesti u mrežu.

Domaćin se na startu meča opredelio da čeka kontre, a u 18. minutu je stvorio stopostotnu šansu. Domaći su osvojili loptu na stredini terena, a Jočić je poslao fantastičan pas u prazan prostor za Japanca Šimuru, koji je pobegao između dvojice štopera Radničkog, izašao oči u oči sa golmanom Živkovićem i iz idealne pozicije šutirao preko gola.

Nišlije su nastavile da diktiraju ritam, a u 23. minutu nisu iskoristile konfuziju u odbrani Spartaka. Stanković je ukrao loptu na ivici šesnaesterca, poslao oštar pas po zemlji u peterac, a Mrkić i Babić su izblokirani u pokušajima da upute udarac ka golu.

U 35. minutu je Subotičanima zapretio Dušan Mićić. Vezista Radničkog je raspalio po lopti sa oko 25 metara, a pogodak je odličnon intervencijom sprečio golman Ostojić.

Drugo poluvreme počelo je crvenim kartonom za Milana Pavkova. Napadač Nišlija je u razmaku od 10 sekundi zaradio dva žuta kartona, oba zbog prigovora.

Spartak je sa igračem više stvorio veliku šansu preko Šimure, a u 65. minutu je dobio penal pošto je u kaznenom prostoru gostiju  oboren Čečarić. Siguran sa 11 metara bio je Nikolić, za 1:0.

U 79. minutu sudija Obradović je dosudio još jedan penal, jer je procenio da je Mijailović igrao rukom u svom kaznenom prostoru. Ovaj jedanaesterac je u gol pretvorio Nikolić, za konačnih 2:0


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima