Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

10. Auto Moto Fest u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 20.09.2019. Južna Srbija Info

Sajam automobila u Nišu ove godine beleži veliki jubilej – deset godina postojanja. 10.“Auto Moto Fest” Niš biće održan od 4. do 6. oktobra 2019. godine u niškoj Hali „Čair“.

10. Auto Moto Fest u Nišu

Pored velikog privrednog značaja, godinama beleži i veliki broj turističkih poseta u dane održavanja sajma.

Ovim povodom u Gradskoj kući organizovan je prijem za organizatore i izlagače na sajmu.Gradonačelnik Niša Darko Bulatović istakao je da ova manifestacija iz godine u godinu beleži rast i da je Niš jedan od retkih gradova u regionu koji ima ovakav sajam poput znatno većih metropola.

 Nakon decenije postojanja sajam je dobio i maskotu, koju je osmislio višestruko nagrađivan niški karikaturista Saša Dimitrijević.

Osim izložbe putničkih vozila, biće ponuđen i bogat teretni program, uz prateću opremu. Neće izostati velika ponuda guma dok će osiguravajuća društva imati svoje štandove i pristupačnu ponudu. Tradicionalno će biti postavljena i trkačka staza za mališane. Oldtajmeri imaće svoje mesto, jer upravo njihova izložba svake godine izazove veliko interesovanje posetilaca.

 Brendovi automobila na niškom Auto Moto Festu su Ford,  Fiat, Tojota, Citroen, Audi, Škoda, Reno, Dačija, Nisan, Mazda, Jamaha, Motogrini, Džip, Hjundai kao i brojni auto centri i servisi.

Organizator Auto Moto Festa je Siti Marketing Centar, pokrovitelj Grad Niš i TON.


#   Niš   Saša Dimitrijević   Sajam automobila   Auto-moto fest
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima