Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Gradskoj kući svečano obeležen Dan Specijalne škole Bubanj

rssBookmark and Share

09.12.2016.

U prisustvu Gradonačelnika Niša Darka Bulatovića i velikog broja zvanica danas je u Gradskoj kući svečano obeležen Dan Specijalne škole Bubanj.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Nakon prikazivanja kraćeg filma o istorijatu ove škole, učenici su imali priliku da predstave neke od aktivnosti koje se u ovoj školi realizuju, poput modne revije majica, rađenih u samoj školi, kao i muzički program koji su osmislili zajedno sa svojim nastavnicima.

Gradoančelnik Niša ovom prilikom zahvalio se nastavnicima u ovoj školi na svemu što pružaju svojim učenicima:

“Ja sam uveren da nastavno osoblje i svi zaposleni u Specijalnoj školi Bubanj ulažu veliku ljubav i razumevanje, bezgranično strpljenje, profesionalnu inicijativu, umešnost i talenat, kako biste vi, draga deco, stekli poverenje u svoje sposobnosti, izgradili sebe kao ličnosti, i ovladali znanjima i veštinama i zadovoljili osnovnu ljudsku potrebu za samoostvarenjem“.

On je dodao da je lokalna samouprava ponosna na ono što se u Specijalnoj školi Bubanj radi i istakao da će se gradska vlast truditi da uvek bude podrška ovom kolektivu.

„Ja sam siguran da svako od nas, bio on drugačiji ili ne, treba da uživa pun i kvalitetan život u uslovima koji obezbeđuju dostojanstvo, unapređuju samopouzdanje i olakšavaju aktivno učestvovanje u zajednici. Naš je cilj obezbeđivanje uslova za to i verujem da ćemo, uprkos teškoćama, pokazati da smo društvo u kome je garantovana jednakost svih građana i građanki“, poručio je gradonačelnik.


#   Darko Bulatović   lokalna samouprava   gradska vlast   deca ometena u razvoju   Bubanj Specijalna škola
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima