Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nastavak priče o oružju u podrumu: "Nema elemenata krivičnog dela"

rssBookmark and Share

Niš 14.05.2015. Niške Vesti, Južna Srbija Info

Vest o oružju koje je juče popodne pronađeno u podrumu stambene zgrade u niškom naselju Milka Protić kod KP doma, izazvala je veliko interesovanje i zabrinutost Nišlija, danas ova vest dobija mirniji ton.

Naselje Milka Protić, Foto: sr.wikipedia.org
Naselje Milka Protić, Foto: sr.wikipedia.org

Iz Policijske uprave stiže potvrda da je reč o događaju koji nema elemanata krivičnog dela, potvrđuje za Niške Vesti portparol PU Niš Maja Nikolić.

Meštani niškog naselja Milka Protić juče popodne javili su se našoj redakciji zabrinuti prisustvom većeg broja policijskih službenika ispred stambene zgrade u kojoj je kako smo juče javljali u podrumu zakopana velika količina oružja.

Tragom priče, nismo bili u prilici da od PU Niš dobijemo detaljne informacije, ali danšnje vesti koje dolaze iz PU su ohrabrujuće. Posle konsultacije sa tužiocem, iz Policijske uprave u Nišu potvrđuju da ovaj događaj nema elemenata krivičnog dela.

Ovakav razvoj događaja smo i mi sinoć najavljivali, priliko objavljivanja vesti, gde se ovaj događaj opisuje kao mogući kao deo procesa legalizacije oružja koja se trenutno sporovodi na teritoriji Srbije i traje do 4. juna. Još uvek nezvanično, reč je o oružju koje je pronađeno prilikom čišćenja podruma stana čiji je vlasnik preminuo pre izvesnog vremena, nakon čega je obaveštena policija.


#   Niš   Maja Nikolić   podrum   oružje   PU Niš   Niške vesti   Milka Protić naselje   stambene zgrade
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima