Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novi radovi u naselju 9. maj: Sanirati curenje vode i osloboditi građane velikih troškova

rssBookmark and Share

Niš 24.08.2018. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović sa saradnicima obišao je meštane Livadske ulice u naselju 9.maj, koji su mu se obratili zbog problema sa računima za vodu, budući da su priključeni na kontrolni vodomer u glavnoj ulici, nemaju vodomere u svojim domaćinstvima i zbog toga su prinuđeni da plaćaju račune usled svakog kvara i curenja do kojih dolazi na mreži.

Novi radovi u naselju 9. maj: Sanirati curenje vode i osloboditi građane velikih troškova

Više od 10 godina meštani Livadske ulice u Novom selu iz sopstvenog džepa moraju da nadoknađuju troškove za vodu, koji nisu uvek mali, a nastanu usled curenja i kvarova. Mi smo dali nalog da se krene u proceduru izrade projekta kako bismo i programom mogli da predvidimo rešavanje ovog problema jer je jedino ispravno da građani plaćaju račun samo za vodu koju potroše. Dakle, onoga momenta kada dobiju vodomere u svojim domaćinstvima, plaćaće račun za sopstveni utrošak“, izjavio je gradonačelnik Niša. On je istakao da ovo nije jedini problem meštana Livadske. U samoj ulici nema ulične rasvete. „Sa nama je i direktor JKP Parking servis, ja očekujem da se već krajem naredne nedelje radnici ovog preduzeća nađu na terenu i reše ovaj problem“, poručio je gradonačelnik. On je ovom prilikom najavio da će uskoro opet doći u Novo selo jer u naselju 9.maj postoji još problema koje treba rešavati. Naredne godine, prema njegovim rečima, radiće se rešavanje vodovodne i kanalizacione mreže, kao i deo ulica u ovom niškom naselju.


#   Niš   vodovod   Darko Bulatović   Novo Selo   Parking servis   9. maj naselje   sanacija   troškovi   Livadska ulica
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima