Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Održana sednica Komisije za nagrade Grada Niša

rssBookmark and Share

23.11.2016. Južna Srbija Info

Komisija za nagrade Grada Niša, kojom je predsedavao Rade Rajković, predsednik Skupštine Grada, utvrdila je Plan aktivnosti, kao i tekst Javnog poziva za dostavljanje predloga za dodelu najvišeg javnog priznanja Grada Niša nagrade „11. JANUAR”, koji će biti objavljen 01.12.2016. godine.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Stalni sastav komisije čine predsednik Skupštine Grada, gradonačelnik, predstavnici vojske, Univerziteta i crkve.

Nagrada ”11. JANUAR” se dodeljuje za izuzetna dostignuća, koja čine doprinos afirmaciji grada u privredi, umetnosti, nauci, medicini, arhitekturi i urbanizmu, novinarstvu, obrazovanju, sportu i drugim oblastima značajnim za Grad Niš. Predsednik Komisije, Rade Rajković, najavio je da će se od ove godine dodatno podići lestvica kada su u pitanju kriterijumi za dodelu nagrade, kao i da nagrada ni u kom smislu neće biti politizovana.

Inače, na konferenciji za medije, posvećenoj ovoj temi, predsednik Skupštine Grada Rade Rajković je najavio i datum održavanja sledeće sednice Skupštine za sredu 30.11. i naveo neke od najvažnijih tačaka, kao što su odluka o rebalansu budžeta i odluka o maksimalanom broju zaposlenih.
 


#   nagrade   Skupština grada Niša   Rade Rajković   Nagrada 11. januar   Komisija za nagrade
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima