Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prekid sednice Skupštine grada Niša zbog prijema ambasadora Švedske

rssBookmark and Share

01.11.2017. Z.S. Južna Srbija Info

Sednica Skupštine grada Niša, prekinuta je samo nakon pola sata zasedanja zbog posete ambasadora Kraljevine Švedske Jana Lundina i odsustva gradonačelnika Bulatovića sa saradnicima. Nakon pauze od sat i po, niški odbornici nastavili su sa radom.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Na današnjoj 18. sednici Skupštine grada, niški odbornici raspavljaju o rebalansu budžeta, javnim preduzećima, imenovanju v.d. direktora Pozorišta lutaka, o članovima nadzornih odbora nekih javnih preduzeća, kao i o kupovini zgrade u ulici Milojka Lešjanina u kojoj bi trebalo da bude smešten deo gradske uprave i Galerija.

Na samom početku sednice pre iznenadne pauze, odbornici su raspravljali o inicijativi Bobana Džunića da se niškoj humanitarki Marini Adamović donira deo njihovih dnevnica-paušala, kao i o predlogu odbornice Sanje Jefić Branković (SDPS) da takođe jedan deo tog novca bude ustupljen NURDOR-u, za završetak izgradnje Dečje klinike za onkologiju u Kliničkog centra Niš.


#   javna preduzeća   budžet   video nadzor   sednica   rebalans   Skupština grada Niša   Švedska   Pozorište lutaka   Jan Lundin
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima