Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Strelcima po šest hiljada, Leskovac siguran od grada

rssBookmark and Share

Leskovac 29.05.2015. Jugmedia, Južna Srbija Info

Posle kupovine 100 protivgradnih raketa, obezbeđena je i novčana nadoknada za strelce, čime su stvoreni uslovi da grad Leskovac bude bezbeden od naleta grada na samom početku sezone.

Strelcima po šest hiljada, Leskovac siguran od grada

Gradski većnici su, naime, danas usvojili odluku po kojoj će se za 62 strelca na 31 protivgradnoj stanici iz gradskog budžeta izdvojiti 1.860.000 dinara, odnosno, po šest hiljada dinara u narednih pet meseci.

Većnici su, između ostalog, odlučili i da vrtić u Rajinom polju pripoje predškolskoj ustanovi „Vukica Mitrović“ i doneli odluku o izmeni pravilnika o sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi za zaštitu životne sredine, gde se neće uvećavati broj zaposlenih.

Usvojen je i predlog o izdvajanju 3.150 evra za sufinasiranje projekta „Smanjenje siromaštva i unapređenje mogućnosti zapošljavanja ugroženih i marginalizovanih grupa stanovništava sa fokusom na Romkinje u Srbiji“, kao još 28.800 evra za projekat „Podrška razvoju mikro biznisa u Srbiji“, koje realizuje humanitarna organizacija Help.

Iz gradske kase izdvojiće se i 60.000 dinara za nagradni fond učenicama na manifestaciji Dana zaštite životne sredine i 45.000 dinara za ručne satove policajcima koji se tradicionalno uručuju na Dan policije.

 


#   Leskovac   Gradsko veće   protivgradna zaštita   Organizacija Help   Dan policije
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima