Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

„Медијана за бебу више, попусти за маме - картица Медијане“

rssBookmark and Share

Ниш 15.12.2017 Јужна Србија Инфо

Градска општина Медијана позвала је све друштвено одговорне компаније и приватне предузетнике да се придруже акцији „Медијана за бебу више, попусти за маме - картица Медијане“.

Илустрација: bebindo.com
Илустрација: bebindo.com

- Жеља је да свим мамама са подручја Градске општине Медијана пружимо могућност попуста приликом куповине и коришћења услуга у продавницима, ресторанима, козметичким и фризерским салонима. Картицу за попуст моћи ће да добију Нишлијке које живе на подручју Градске општине Медијана, а чије бебе још нису напуниле годину дана, колико ће и важити дата картица. Висину попуста као и учесталост коришћења попуста (при свакој куповини, једном месечно или другачије) одредиће сам донатор, кажу у Медијани.

Циљ акције је повећање наталитета на подручју Градске општине Медијана и Града Ниша, већа брига за потомство и подизање друштвене одговорности на виши ниво.

За учешће у својеврсној акцији „Попусти за маме - картица Медијане“, заинтересоване компаније и приватни предузетници могу се пријавити на телефон: 018 /237-166 и мејлове: gomedijana@medijana.rs, kitanovic@medijana.rs i biljana@medijana.rs.

Коментара: 0


#   Ниш   наталитет   Медијана градска општина   попуст  маме-картице
@
[ Додај коментар ]