Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

„Medijana za bebu više, popusti za mame - kartica Medijane“

rssBookmark and Share

Medijana gradska opština 15.12.2017. Južna Srbija Info

Gradska opština Medijana pozvala je sve društveno odgovorne kompanije i privatne preduzetnike da se pridruže akciji „Medijana za bebu više, popusti za mame - kartica Medijane“.

Ilustracija: bebindo.com
Ilustracija: bebindo.com

- Želja je da svim mamama sa područja Gradske opštine Medijana pružimo mogućnost popusta prilikom kupovine i korišćenja usluga u prodavnicima, restoranima, kozmetičkim i frizerskim salonima. Karticu za popust moći će da dobiju Nišlijke koje žive na području Gradske opštine Medijana, a čije bebe još nisu napunile godinu dana, koliko će i važiti data kartica. Visinu popusta kao i učestalost korišćenja popusta (pri svakoj kupovini, jednom mesečno ili drugačije) odrediće sam donator, kažu u Medijani.

Cilj akcije je povećanje nataliteta na području Gradske opštine Medijana i Grada Niša, veća briga za potomstvo i podizanje društvene odgovornosti na viši nivo.

Za učešće u svojevrsnoj akciji „Popusti za mame - kartica Medijane“, zainteresovane kompanije i privatni preduzetnici mogu se prijaviti na telefon: 018 /237-166 i mejlove: gomedijana@medijana.rs, kitanovic@medijana.rs i biljana@medijana.rs.

Komentara: 0


#   natalitet   Medijana gradska opština   popust   gradske opštine   mame-kartice
@


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}