Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Црвена звезда: Раднички мора пасти

rssBookmark and Share

05.08.2014. РТС

Фудбалер Црвене звезде Марко Петковић рекао је да ће црвено-бели, без обзира ко истрчи на терен, ићи на победу против Радничког из Ниша у првом колу Супер лиге Србије.

Црвена звезда: Раднички мора пасти

Десни бек Црвене звезде Марко Петковић најављује победу у првом колу првенства против нишког Радничког.

"Биће нам проблем у првом колу уколико појачања не добију лиценцу, али и поред тога, зна се шта је Црвена звезда и који су њени циљеви. Ко год да се наде у стартној постави, изаћи ће на терен само са једним циљем - да Црвена звезда победи", рекао је Петковић за сајт клуба.

Петковић је казао да сматра да ће се добар рад на припремама исплатити и показати на терену.

"Задовољан сам урађеним, с обзиром да је на почетку било доста турбулентно због свега што нам се дешавало. Нисмо добили лиценцу за Европу, отишло нам је и доста играча који су чинили костур тима, али смо упркос томе завршили припреме у лепом расположењу. Вратио се Нејц (Печник), дошло је још неколико квалитетних појачања" казао је Петковић.

Победе у првом колу нису нешто на шта су навијачи црвено-белих навикли претходних година. Марка Петковића тај податак не забрињава.

"Знам за ту неугодну традицију, али знао сам и за традицију да Црвена звезда шест година није освојила титулу, па сам имао ту срећу да будем део генерације која ју је прекинула. Свака утакмица која се игра на Маракани нама је посебан мотив, и било да је прво или последње коло, ми ћемо учинити све да победимо, као што смо чинили и просле сезоне", рекао је Петковић.

Меч првог кола Супер лиге Србије између Црвене звезде и Радничког из Ниша игра се у суботу, 9. августа од 19.30.


#   навијачи   Раднички ФК   Црвена Звезда ФК   Марко Петковић   Црвена Звезда
@NisRadnicki @crvenazvezdafk @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима