Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ђурђић:Мотивисао ме Михин позив

rssBookmark and Share

05.10.2012. Autor: G.Vukašinović

Нападач шведског прволигаша Хелсингборга Никола Ђурђић рекао је да га је позив селектора репрезентације Србије Синише Михајловића стимулисао да у последње време пружа добре партије.

Ђурђић:Мотивисао ме Михин позив

Михајловић је пре неколико дана најавио да ће у новембру позвати у национални тим тог центарфора, када су у плану пријатељске утакмице.

"Речи селектора Михајловића представљају велики стимуланс. Заиста ми је било драго када сам чуо да рачуна на мене за дуеле у новембру. На мени је сада да докажем да сам тај позив и заслужио. Велики сам оптимиста по том питању", рекао је Дурђић.

Двадесетшестогопдишњи момак рођен у Пироту игра у животној форми, што потврђује и његов учинак од осам постигнутих голова на десет утакмица, колико је одиграо за нешто више од месец дана у дресу шведске екипе.

Ђурђић је два пута затресао мрежу и у мечу Лиге Европе против Твентеа, али то није било довољно за победу његовог тима, јер су гости из Холандије успели да извуку бод у самој завршници сусрета (2:2).

"Жао ми је што на крају нисмо стигли до сва три бода. Имали смо игру и резултат до саме завршнице, али нам је победа измакла. Препун сам самопоуздања на терену. Јавност у Шведској је веома позитивна када су у питању моји наступи. Сматрам да сам унео мало живости у екипу", закључио је Ђурђић.

После 25 одиграних кола Хелсингборг заузима 6. место на табели првенства Шведске и има 39 бодова, десет мање од водећег Елфсборга.


#  
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима