Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Фудбалски Савез Србије помогао обнову стадиона у Куршумлији

rssBookmark and Share

Куршумлија 13.06.2020. Јужна Србија Инфо

На адресу Спортског центра у Куршумлији стигао је вредан поклон од стране Фудбалског Савеза Србије. Ради се о 1000 столица у вредности од 10.000 евра, тако да ће градски стадион добити нове реконструисане трибине, рађене по пројекту које ће бити безбедне за гледаоце.

Фудбалски Савез Србије помогао обнову стадиона у Куршумлији

– Овом приликом желимо да се захвалимо председнику општине господину Радољубу Видићу, за велику помоћ и подршку за стварење нових и бољих услова у спорту, како би млади постизали што боље резултате – изјавио је директор Спортског центра Куршумлија приликом примопредаје, Драган Симић.

Он се у име фудбалских клубова захвалио и председнику Фудбалског Савеза Србије, Славиши Кокези, који је изашао у сусрет захтевима ове установе.

– Председнику Савеза, господину Кокези смо предочили да се на градском стадиону у Куршумлији такмичи шест екипа, од којих су три екипе сениора и три екипе млађих категорија, мушких и женских, а такође се на нашем стадиону такмичи и екипа са Косова. С обзиром да у куршумлијским клубовима тренира велики број деце, надамо се да ће ускоро у Куршумлији бити изграђен још један фудбалски терен – изјавио је Симић.


#   Куршумлија   спортски центар   стадион   ФСС   Фудбалски савез
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима