Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Fudbalski Savez Srbije pomogao obnovu stadiona u Kuršumliji

rssBookmark and Share

Kuršumlija 13.06.2020. Južna Srbija Info

Na adresu Sportskog centra u Kuršumliji stigao je vredan poklon od strane Fudbalskog Saveza Srbije. Radi se o 1000 stolica u vrednosti od 10.000 evra, tako da će gradski stadion dobiti nove rekonstruisane tribine, rađene po projektu koje će biti bezbedne za gledaoce.

Fudbalski Savez Srbije pomogao obnovu stadiona u Kuršumliji

– Ovom prilikom želimo da se zahvalimo predsedniku opštine gospodinu Radoljubu Vidiću, za veliku pomoć i podršku za stvarenje novih i boljih uslova u sportu, kako bi mladi postizali što bolje rezultate – izjavio je direktor Sportskog centra Kuršumlija prilikom primopredaje, Dragan Simić.

On se u ime fudbalskih klubova zahvalio i predsedniku Fudbalskog Saveza Srbije, Slaviši Kokezi, koji je izašao u susret zahtevima ove ustanove.

– Predsedniku Saveza, gospodinu Kokezi smo predočili da se na gradskom stadionu u Kuršumliji takmiči šest ekipa, od kojih su tri ekipe seniora i tri ekipe mlađih kategorija, muških i ženskih, a takođe se na našem stadionu takmiči i ekipa sa Kosova. S obzirom da u kuršumlijskim klubovima trenira veliki broj dece, nadamo se da će uskoro u Kuršumliji biti izgrađen još jedan fudbalski teren – izjavio je Simić.


#   Kuršumlija   sportski centar   stadion   FSS   Fudbalski savez
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima