Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Кинескиње за опроштај од Ниша

rssBookmark and Share

Београд 13.12.2013. Autor: Rts

Женска рукометна репрезентација Србије се, од 17.50 у Нишу, састаје са Кином у утакмици петог кола Групе Б Светског првенства. Последњи дуел који наша селекција игра пред публиком у Нишу.

Кинескиње за опроштај од Ниша

Победа против Данске донела је велико самопоуздање нашим девојкама пред данашњи меч, али се на утакмици са Кином не смеју опустити. Селектор Србије Саша Бошковић тражиће од играчица максималну озбиљност а од публике као и до сада максималну подршку и одговорно понашање.

Он је казао да Рукометни савез Србије спрема изненађење за Нишлије и да се нада да ће они у наставку такмичења доћи у Београд да подрже репрезентацију.

"Биће нам то добра припрема пред наставак првенства. Знам да ће Чаир бити пун. Оно што могу да откријем - РСС спрема изненађење за Нишлије. Ја бих волео да и они нама направе изненађење, да крену за Београд, колима, аутобусима и возом... Ја их овим путем позивам, а ми ћемо им се добрим играма одужити", рекао је Бошковић.

Рукометашица Сања Рајовић рекла је да верује да ће се од Ниша растати победом и захвалила се публици на подршци против Данске.

"Верујем да ћемо се са дивном нишком публиком растати победом. Похвалила бих публику и захвалила јој што је у мечу са Данском била феноменална. Ја то нисам још доживела, такво навијање у последњих десет минута. Свака им част. Позивам их да дођу да нас бодре и у Београду", рекла је Рајовићева.

Бразил је први на табели Групе Б са четири победе, Србија и Данска деле друго место са по три тријумфа, Јапан и Кина су победу славили по једном, а Алжир је последњи са четири пораза.


#   Београд
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима