Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kineskinje za oproštaj od Niša

rssBookmark and Share

Beograd 13.12.2013. Autor: Rts

Ženska rukometna reprezentacija Srbije se, od 17.50 u Nišu, sastaje sa Kinom u utakmici petog kola Grupe B Svetskog prvenstva. Poslednji duel koji naša selekcija igra pred publikom u Nišu.

Kineskinje za oproštaj od Niša

Pobeda protiv Danske donela je veliko samopouzdanje našim devojkama pred današnji meč, ali se na utakmici sa Kinom ne smeju opustiti. Selektor Srbije Saša Bošković tražiće od igračica maksimalnu ozbiljnost a od publike kao i do sada maksimalnu podršku i odgovorno ponašanje.

On je kazao da Rukometni savez Srbije sprema iznenađenje za Nišlije i da se nada da će oni u nastavku takmičenja doći u Beograd da podrže reprezentaciju.

"Biće nam to dobra priprema pred nastavak prvenstva. Znam da će Čair biti pun. Ono što mogu da otkrijem - RSS sprema iznenađenje za Nišlije. Ja bih voleo da i oni nama naprave iznenađenje, da krenu za Beograd, kolima, autobusima i vozom... Ja ih ovim putem pozivam, a mi ćemo im se dobrim igrama odužiti", rekao je Bošković.

Rukometašica Sanja Rajović rekla je da veruje da će se od Niša rastati pobedom i zahvalila se publici na podršci protiv Danske.

"Verujem da ćemo se sa divnom niškom publikom rastati pobedom. Pohvalila bih publiku i zahvalila joj što je u meču sa Danskom bila fenomenalna. Ja to nisam još doživela, takvo navijanje u poslednjih deset minuta. Svaka im čast. Pozivam ih da dođu da nas bodre i u Beogradu", rekla je Rajovićeva.

Brazil je prvi na tabeli Grupe B sa četiri pobede, Srbija i Danska dele drugo mesto sa po tri trijumfa, Japan i Kina su pobedu slavili po jednom, a Alžir je poslednji sa četiri poraza.


#   Beograd
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima