Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ко то "прети“ Радничком

rssBookmark and Share

30.07.2015. НТВ, Јужна Србија Инфо

Управни одбор Фудбалског клуба Раднички издао је званично саопштење у којем обавештава јавност да упркос бројним проблемима чини све да обезбеди нормално функционисање клуба и максималан такмичарски резултат.

Фото: НТВ
Фото: НТВ

„Раднички и управа су константно предмет оговарања, неистина, измишљотина и подношења пријава свим могућим установама, које долазе искључиво од такозваних „добронамерних“ пријатеља клуба. Са свих страна у клуб долазе невероватне приче. Неке и из појединих локалних страначких одбора са идејом да клуб чак треба уништити!“

У саопштењу се не наводе конкретна имена појединаца и организација које, сматра Управни одбор, не мисле добро Радничком, а уједно се истиче задовољство резултатима на терену. Посебно се хвали тренер Милан Раставац, коме се јавно исказује захвалност за све што је учинио и још чини за клуб. Управа Радничког на крају саопштења поручује да ће у изузетно тешкој и неизвесној финансијској ситуацији покушати да сачува клуб и његов суперлигашки статус, иако су још свежа сећања великог броја навијача на покушаје „прекрајања судбине Радничког“!

На крају се истиче и бојазан да ће "у време свакаквих чуда можда неко и успети у тој намери“.


#   претње   Раднички ФК   политика   Милан Раставац   Управни одбор
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима