Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Кошаркаши почели припреме

rssBookmark and Share

Прокупље 26.08.2014. ЈужнаСрбија.Инфо

Традиционалном прозивком кошаркаши „Прокупља“ званично су почели припреме за предстојећу сезону. Као и прошле године екипу ће са клупе водити Зоран Чича Стојановић, док ће окосницу тима чинити капитен Никола Терзић, Владимир и Алекса Бјелетић, као и Алекса Шубарић, док ће млађе снаге предводити Петар Миљковић. Председник клуба Вуле Вуковић поручио је играчима да се што боље спреме и пожелео им успешну сезону без повреда.

Кошаркаши почели припреме

- Очекује нас дуга и напорна сезона. План припрема је направљен и очекујем да сви уложе максимум труда како би што спремније дочекали почетак првенства. Крајем септембра нас очекује традиционални девети по реду меморијални турнир Драшко – Ика – Муса – Педа што нам је, као и увек, најбоља провера да видимо шта смо урадили и колико смо спремни. Сигуран сам да ћемо и у овој сезони достојно репрезентовати кошаркашко Прокупље, рекао је Вуле Вуковић, председник КК „Прокупље“.

Кошаркашки Клуб К „Прокупље“ планира да се у наредном периоду до почетка првенства појача са једним искусним кошаркашем, који је неколико сезона наступао и у иностранству, а одлучено је и да члан Скупштине Кошаркашког клуба Миодраг Илић, као представник родитеља буде именован за координатора млађих селекција клуба.


#   Прокупље   кошарка   припреме   Вуле Вуковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима