Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Košarkaši počeli pripreme

rssBookmark and Share

Prokuplje 26.08.2014. JužnaSrbija.Info

Tradicionalnom prozivkom košarkaši „Prokuplja“ zvanično su počeli pripreme za predstojeću sezonu. Kao i prošle godine ekipu će sa klupe voditi Zoran Čiča Stojanović, dok će okosnicu tima činiti kapiten Nikola Terzić, Vladimir i Aleksa Bjeletić, kao i Aleksa Šubarić, dok će mlađe snage predvoditi Petar Miljković. Predsednik kluba Vule Vuković poručio je igračima da se što bolje spreme i poželeo im uspešnu sezonu bez povreda.

Košarkaši počeli pripreme

- Očekuje nas duga i naporna sezona. Plan priprema je napravljen i očekujem da svi ulože maksimum truda kako bi što spremnije dočekali početak prvenstva. Krajem septembra nas očekuje tradicionalni deveti po redu memorijalni turnir Draško – Ika – Musa – Peda što nam je, kao i uvek, najbolja provera da vidimo šta smo uradili i koliko smo spremni. Siguran sam da ćemo i u ovoj sezoni dostojno reprezentovati košarkaško Prokuplje, rekao je Vule Vuković, predsednik KK „Prokuplje“.

Košarkaški Klub K „Prokuplje“ planira da se u narednom periodu do početka prvenstva pojača sa jednim iskusnim košarkašem, koji je nekoliko sezona nastupao i u inostranstvu, a odlučeno je i da član Skupštine Košarkaškog kluba Miodrag Ilić, kao predstavnik roditelja bude imenovan za koordinatora mlađih selekcija kluba.


#   Prokuplje   košarka   pripreme   Vule Vuković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima