Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Млади фудбалери Радничког у Турској

rssBookmark and Share

30.10.2015. ФК Раднички Ниш

Експедиција младих фудбалера Радничког из Ниша, рођених 2000. и 2003. г. са својим тренерима Миланом Антићем и Јоцом Гмитровићем, креће пут Анталије, где ће учествовати на престижном фудбалском турниру.

Млади фудбалери Радничког у Турској

Турнир се одржава у Турској у Анталији, у времену од 30.10.-06.11. под називом “Turkish tour of Champions” и обухвата такмичење у 8 категорија, и то дечака рођених 1999-2006.г. Позив је уследио од организатора турнира “Евима фудбал”, а званични промотер турнира је познати фудбалер Самјуел Ето.

На турниру ће учествовати млади фудбалери најпознатијих европских клубова, а до сада су, поред Радничког, учешће потврдили млади фудбалери: Еспањола, Лација, Бешикташа, Аталанте, Галатасараја, Локомотиве из Москве. Списак учесника још увек није коначан.

Реализација једног оваквог пројекта, за многе клубове, па тако и за наш Раднички, је веома тешка. Једна од највећих препрека за реализацију су финансије. На сву срећу, љубав према клубу, фудбалски ауторитет и добра воља, бивших фудбалера, Батице Ристића и Милана Павловића, су се сјединили у веома одлучну акцију и, уз помоћ г.Евгенија Маринова, генералног менаџера “Евима фудбала”, омогућили нашим младим фудбалерима учешће на овом престижном турниру.

Нема сумње, биће ово богато искуство за младе фудбалере “Реала са Нишаве”, али и прилика да у што бољем светлу представе ФК Раднички из Ниша и сам Град Ниш.

Слике Хотела “Ефталиа” у Анталији, где ће бити смештени наши млади фудбалери.
Наши фудбалери крећу на пут у петак у 16,00 часова, а објавићемо репортажу са припрема и одласка на пут, као и нешто више о самом турниру.

Текст: Војкан Андрејић


#   млади   фудбал   турнир   Раднички ФК   Турска   гостовање  
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима