Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишлије виделе пехар

rssBookmark and Share

05.01.2012.

У ГРАДОВИМА ДОМАЋИНИМА ОБЕЛЕЖЕНО 10 ДАНА ДО ПОЧЕТКА ЕП

Нишлије виделе пехар

Док пулени Веселина Вуковића вредно раде у Старој Пазови градови домаћини Европског првенства су организовали ново одбројавање „Десет дана до почетка ЕП“.

Са Трга слободе волонтери су кренули у градску кућу где их је примио члан градског већа за спорт Новог Сада Александар Кравић пожелевши им успешан рад.

У престоници око педесетак волонтера испред Делта ситија оставило је поруке на лопти намењене репрезентативцима Србије, а од клизалишта Лаки Лука добили су ваучере за клизање.

После НовогСада, Вршца и Београда и Нишлије су имале прилкике да виде званични пехар Европског првенства који ће 29. јануара увече подићи победник шамшпионата у Србији. За сада је тај трофеј у власништву Француза. Презентација је изазвала велику пажњу грађана и медија, а специјални гости били су златни олимпијац Часлав Грубић, тренер Наисе Светислав Јовановић, као и тимови Нишке Бање и Црвеног крста на челу са председником Владаном Пешићем.

-Драго ми је да је пехар стигао и у Ниш, потајно се надам да би могао и да постане у Србији. Међутим, такве мисли и најаве могу и да оптерете наше момке зато је важно подржати их на путу до остварења циља - поручио је Часлав Грубић испред Калче

У вршачком Миленијуму у склопу одбројавања „Десет дана до ЕП“ снаге су одмерила два локална клуба, Младост и Банатски Карловац.

Коментара: 0


#
@
[ Додај коментар ]