Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нису Црвена звезда и Партизан "државнији" од Радничког

rssBookmark and Share

17.11.2012. Izvor:Agencija Tanjug

Тројица самосталних одборника Скупштине града у Нишу, Предраг Јеленковић, Небојша Ранђеловић и Милош Гроздановић, критиковали су намеру да држава помогне спортске клубове Црвену звезду и Партизан, уз оцену да ти клубови нису "државнији" од спортског клуба Раднички из Ниша или било ког другог клуба у Србији.

Нису Црвена звезда и Партизан

"Због чега држава никад није размишљала о томе да помогне нишком Радничком", упитала су тројица одборника који су недавно напустили Либерално-демократску партију и сада делују као самостални одборници у градском парламенту.

Лепо је што се држава сетила да помогне спортским клубовима, али ако то стварно жели, онда треба да помогне свима, а не само "вечитима", указали су одборници.

Они наводе да је први потпредседник владе Александар Вучић иницијативу о помоћи покренуо управо у Нишу и да је он навијач једног "вечитог" ривала, а премијер другог.

Напомињући да то није највећи проблем Србије у овом тренутку, тројица одборника подсећају на пример Глазгов Ренџерса, познатог шкотског клуба, који је због великих пореских дугова из прве пребачен у четврту лигу - у најнижи ранг такмичења.

Тако се то ради у Европи, наводе тројица нишких одборника.


#   Александар Вучић   држава   Милош Гроздановић   Небојша Ранђеловић
@avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима