Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нова опрема за фудбалере ОФК Топличанин

rssBookmark and Share

16.08.2013. Autor: M.Mitić

У нову сезону која стартује у суботу ОФК Топличанин улази са новом опремом. Некадашњи фудбалер Никола Марковић – Коља, члан екипе из најславнијих дана клуба и најбољи бек Топличанина свих времена који живи у Америци одлучио је да помогне са 22 комплета опреме у изворној плаво – белој боји и са 22 фудбалске лопте. Опрему је у име Марковића клубу уручио Миливоје Шубарановић – Шуба верни навијач Топличанина и нераздвојни Кољин друг.

Нова опрема за фудбалере ОФК Топличанин

- Када је последњи пут Коља био у Србији, дошавши на стадион видео је да је клуб доста осиромашио и решио је да помогне. Мотив му је да подстакне бивше фудбалера да помогну у својим могућностима Топличанину како би изашао из незавидне ситуације у којој се налази, рекао је Шубарановић.

 У Топличанину захваљују на помоћи уз одушевљење квалитетом опреме и лопти.

 
            - Много нам значи ова помоћ јер се ретко ко одлучи да помогне у ово тешко време. У првом колу у суботу са Власином играћемо у новој опреми и очекује да ће нам се посећити и да ћемо забележити победу на старту. Захвалио бих се Шуби који је одвојио своје време и изузетно се ангажовао око целе ове акције, рекао је Раде Радоњић председник ОФК Топличанин.
 
            Топличанин у првом колу Нишке зоне у суботу са почетком од 17 часова дочекује Власину а управа је одлучила да цена улазнице буде симболичних 50 динара.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима