Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nova oprema za fudbalere OFK Topličanin

rssBookmark and Share

16.08.2013. Autor: M.Mitić

U novu sezonu koja startuje u subotu OFK Topličanin ulazi sa novom opremom. Nekadašnji fudbaler Nikola Marković – Kolja, član ekipe iz najslavnijih dana kluba i najbolji bek Topličanina svih vremena koji živi u Americi odlučio je da pomogne sa 22 kompleta opreme u izvornoj plavo – beloj boji i sa 22 fudbalske lopte. Opremu je u ime Markovića klubu uručio Milivoje Šubaranović – Šuba verni navijač Topličanina i nerazdvojni Koljin drug.

Nova oprema za fudbalere OFK Topličanin

- Kada je poslednji put Kolja bio u Srbiji, došavši na stadion video je da je klub dosta osiromašio i rešio je da pomogne. Motiv mu je da podstakne bivše fudbalera da pomognu u svojim mogućnostima Topličaninu kako bi izašao iz nezavidne situacije u kojoj se nalazi, rekao je Šubaranović.

 U Topličaninu zahvaljuju na pomoći uz oduševljenje kvalitetom opreme i lopti.

 
            - Mnogo nam znači ova pomoć jer se retko ko odluči da pomogne u ovo teško vreme. U prvom kolu u subotu sa Vlasinom igraćemo u novoj opremi i očekuje da će nam se posećiti i da ćemo zabeležiti pobedu na startu. Zahvalio bih se Šubi koji je odvojio svoje vreme i izuzetno se angažovao oko cele ove akcije, rekao je Rade Radonjić predsednik OFK Topličanin.
 
            Topličanin u prvom kolu Niške zone u subotu sa početkom od 17 časova dočekuje Vlasinu a uprava je odlučila da cena ulaznice bude simboličnih 50 dinara.


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima